top of page

Juniorijoukkueet 2024

E pojat (2014-2012)

Harjoituksissa tehdään paljon koordinaatiota kehittäviä harjoituksia ja pelitaitoja hiotaan perinteisillä lyönti-, kiinniotto- ja pelitilanneharjoituksilla. Kesällä joukkue pelaa aluesarjaa etelän alueella.

Harjoituksia pidetään 2krt/vk.

Yhteydenotot: Annika Nurmi 050 3372 528

 

E tytöt (2014- 2012)

Lajitreeneissä keskitytään perustekniikoiden hiomiseen ja pelitaitojen kehittämiseen. Joukkueella on hyvä ryhmähenki, mutta uudetkin pelurit otetaan hyvin porukkaan mukaan. Tulevalla kaudella tytöt pelaavat aluesarjaa etelän alueella. Harjoitukset ovat kaksi kertaa  viikossa. Myös vasta-alkajat lämpimästi tervetulleita mukaan! 

Yhteydenotot: Hermanni Salonen 040 8669 498

 

F/G junnut (2014- 2017)

Harjoituksissa treenataan heittämistä, lyömistä ja ihan pesäpallopelin perusasioita yhdessä tehden ja samalla joukkue-elämää harjoitellen. Mukana on niin vasta pelaamisen aloittaneita kuin jo muutamia vuosia lajin parissa pyörineitä pelaajia. Kesällä joukkue kartuttaa pelikokemustaan SuperJunnu pesispeleissä, jotka pelataan turnausmuotoisena. Pienten pelit ovat viihdyttävää, yllätyksellistä ja riemukasta katsottavaa. Voi sitä onnistumisen iloa, kun osuu palloon, juoksee oikealle pesälle tai saa jopa kopin!

Joukkueessa pelaa sekä tyttöjä että poikia ja harjoituksia on pääsääntöisesti kahdesti viikossa.

Yhteydenotot: Satu Uttula 040 7260 736

 

Pesisliikkari 5-6 vuotiaat

Pesisliikkarissa lapsi oppii motorisia perustaitoja sekä harjoitellaan myös pesäpallon alkeita.

Pesisliikkarin tunnit koostuvat leikeistä ja viitepeleistä, jotka sisältävät monipuolista liikuntaa sekä pesäpallotaitoja. Harjoituksia pidetään 1h/viikko.

Yhteydenotot: Satu Uttula 040 7260 736


 

Otamme mukaan iloiseen joukkoomme mielellämme myös uusia pelaajia tutustumaan pesäpallon saloihin!

Likimain laitonta peliä

bottom of page